Praktijkruimte verhuur

  • Welkom
  • Praktijkruimte verhuur
  • Praktijkruimte Lochem
  • Praktijkruimte Vorden
  • Woonruimte
  • Contact verhuur

If you love what you are doing … you will be successful !

Een smaakvol goed georganiseerde, representatieve praktijkruimte werkt niet alleen prettig, het geeft je eigen praktijk een professionele eigen beleving. In een volop bewegende markt is het belangrijk om je voortdurend te blijven onderscheiden. Aan een praktijkinrichting worden steeds explicieter voorwaarden gesteld, zorg voor een juiste & passende werkomgeving. Uw eigen praktijkruimte staat voor wat u doet en wie u bent: focus op de dingen die er echt toe doen … !

Praktijkruimte verhuur / Flexplek concept beschikt over een 2-tal soortige praktijkruimten. Beide locaties zijn volledig on-demand ingericht, waaronder ruime facilitaire mogelijkheden. Uiteraard voorzien van een eigen gescheiden wachtkamer en sanitaire voorziening. Onderzoek onze ondersteunende additionele mogelijkheden: Startup Arena

De verhuur optie is zowel incidenteel als structureel mogelijk. Voor de ondernemende (startende) zelfstandiger, alsmede de meer zakelijke gebruiker; volledig sfeervol & pragmatisch ingericht, beschikbaar per dagdeel: dag – avond – weekend.

Praktijkruimte verhuur / Flexplek concept faciliteert voor de (startende) ondernemende zelfstandiger in een volledig, zeer smaakvol representatief ingerichte praktijk ruimte. Er zijn momenteel een 2-tal eigen praktijk ruimten beschikbaar:

LOCHEM CITY VORDEN CITY

Locatie Lochem is ingericht als een volledige zelfstandige individuele praktijk: o.a. vloer verwarming & full airconditioning.

Locatie Vorden is met name uitstekend geschikt voor zowel individueel, maar ook voor groepsgebruik: vloer verwarming Uiteraard afhankelijk van geplande activiteit(en), mogelijkheden tot ca. 10 á 15 personen: toegepaste inventaris beschikbaar.

Beide locaties zijn volledig on-demand ingericht, ze beschikken over ruime facilitaire mogelijkheden.

Beschikbaarheid van een eigen wachtkamer en sanitaire voorziening. Optioneel gebruik zowel incidenteel als structureel mogelijk: voor de ondernemende (startende) zelfstandiger, alsmede de meer zakelijke gebruiker … interesse ?
Voor informatie kunt u contact opnemen via de mail of anders telefonisch: 06 406 822 04

Onze accommodatie te Lochem faciliteert met name voor de (startende) ondernemende zelfstandiger in een volledig, zeer smaakvol  zelfstandig / individueel ingerichte representatieve praktijk ruimte.

De praktijk beschikt over een eigen wachtruimte, sanitaire voorziening & internet.

De praktijk ruimte is particieel per dagdeel / delen te gebruiken, flexplek concept.

Voor informatie kunt u contact opnemen via de mail of anders telefonisch: 06 406 822 04

Onze accommodatie te Vorden ervaart een serene rust, een intiem besloten karakter.

Deze accommodatie is in z’n oorsprong met name bijzonder geschikt voor het organiseren van bijeenkomsten, workshops, trainingen, lezingen en overige bijeenkomsten alszijnde expositie ruimte.

De accommodatie is voorzien van een ruime behoefte qua optionele voorzieningen & mogelijkheden, waaronder een ruime beschikbare parkeer voorziening.  Voor het (zelf) organiseren van een workshop of training zijn er facilitair optionele mogelijkheden beschikbaar van stoelen tot tafel, in overleg zijn er mogelijkheden te organiseren: van koffie & thee tot lunch !

Voor informatie kunt u contact opnemen via de mail of anders telefonisch: 06 406 822 04

Praktijkruimte verhuur / Flexplek concept  beschikt over een eenvoudige doch sfeervolle gemoedelijke lichte etage woning. De etage woning biedt u volop privacy en een geborgen gevoel van thuis-ZIJN. De verhuur is op basis van soortige interventie verhuur, met name geschikt ter overbrugging andere huisvesting of relationele omstandigheden.

De etage woning bestaat uit een  lichte woonkamer, open keuken, badkamer en aparte toilet. Het verblijft is uitgerust voor maximaal 4 personen, 2-tal slaapvertrekken: één ouder- & één kinderkamer.

Het geheel is volledig gelijkvloers (etage woning), gelegen in het karakteristieke sfeervolle Oud Lochem. Er is een bescheiden, maar geheel besloten eigen tuin & stenen schuur aanwezig. De woning beschikt over een eigen privé parkeerplaats naast de woning. Optioneel gebruik van een eigen garage voor uw vervoersmiddel of anders voor opslag van goederen.

In overleg kan de etage woning optioneel gemeubileerd worden betrokken, w.o. een volledig ingerichte keuken: incl. oven & vaatwasser, tevens aanwezig: wasmachine & droger.

De etage woning is gelegen in de nabijheid van het wonderschone wandel & natuurgebied, de Lochemse Enk. Tevens aan te bevelen: Lochemer Berg  /  Kale Berg Paaschberg.

 Voor informatie kunt u contact opnemen via de mail of anders telefonisch: 06 406 822 04

U kunt ons bereiken via:

Locatie gegevens:

  • Lochem: Inner Concepts NL / Praktijkruimte verhuur / Flexplek concept, Zwiepseweg 9, 7241GM te Lochem.
  • Vorden:  Inner Concepts NL / Praktijkruimte verhuur / Flexplek concept, Het Hoge 3, 7251XT te Vorden.

Dank voor uw vertrouwen, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Met vriendelijke groet,

Ferdinand van Alen – owner: Inner Concepts NL / beheerder Flexplek Praktijkruimte verhuur.